Voor degene die zich de afgelopen weken hebben afgevraagd waarom er een inlog vereist was om op de site te komen, hieronder even een uitleg.

De website werd door de webhosting beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
De reden hiervan was, dat er ergens op de website een lek was waardoor er veel spam, ook bekend als ongewenste email, via onze website verstuurd werd. De hosting, en wij als stichting, werden hier natuurlijk niet blij van.

Peter, onze webmaster heeft zich de afgelopen weken flink ingezet om de problemen op te lossen, met als resultaat dat de website en het forum weer online zijn. Het kan zijn dat er hier en daar nog wat kleine aanpassingen gedaan worden om de functionaliteit te verbeteren, daar kan enige hinder van ondervonden worden.

Mochten er dingen zijn op de website en/of het forum waar je problemen mee ondervindt, laat het ons weten, dan kunnen we zoeken naar een oplossing. Stuur voor grote problemen met de site of het forum een mail naar Peter via website@sdgl.org, kleinigheden naar yonivanuden@sdgl.org of stuur een bericht via onze facebookpagina.

Geef een reactie