Webwinkel:

Artikel

Omschrijving

 Code

Prijs

Verzamelnummer IguanaP1070466small Van de vier delen zijn nog slechts deel 1 en 2 beschikbaar, 156 blz met waardevolle artikelen over Iguana uit varia's van vóór 2000. Per twee zijn de verzendkosten in Nederland 4,04 euro, voor andere Europese landen 8,25 euro.  BBI € 10.00
Verzamelnummer CtenosauraP1070468small 116 blz met alle waardevolle artikelen over Zwarte leguanen die tot en met 2006 in de varia hebben gestaan.
Verzendkosten in Nederland 4,04 euro, voor andere Europese landen 8,25 euro.
 BBC € 5.00
Verzamelnummer Dipsosaurus en SauromalusP1070470small 66 blz met alle waardevolle artikelen over Chuckwalla’s en Woestijnleguanen uit de eerste 70 varia’s.
Verzendkosten in Nederland 4,04 euro, voor andere Europese landen 8,25 euro.
 BBSD € 3.00
Verzamelnummer UromastyxP1070467small 78 blz met alle waardevolle artikelen over Doornstaartagamen die in de eerste 70 varia’s hebben gestaan.
Verzendkosten in Nederland 4,04 euro, voor andere Europese landen 8,25 euro. (uitverkocht)
 BBU € 4.00
Iguana Digitaalvariadigitaal Een doorzoekbare cd met alle teksten en afbeeldingen uit bovengenoemde verzamelnummers en de tot en met 2006 uitgekomen varia’s plus literatuurlijst (ruim 400 titels). Inclusief verzendkosten binnen Nederland, maar voor andere Europese landen zijn er 2,00 euro extra verzendkosten. (uitverkocht)  ID € 10.00
Linnen tas met (oud) logoP1070341 Verzendkosten in Nederland 2,02 euro, voor andere Europese landen 3,30 euro.  TAS € 1.50
Baseballcap met (nieuw) logoGroeneleguaanCap Donkerblauwe one size fits all cap met groen logo.
Verzendkosten binnen Nederland 4,04 euro, voor andere Europese landen 8,25 euro.
 CAP € 2.50
Living the Green Life T-shirtP1070366 T-shirt ontwerp Living the Green LifeDe herenshirts zijn nog verkrijgbaar in de maten: L en XL
De damesshirts zijn allen nog verkrijgbaar in maat S
Wil je graag een shirt hebben? Stuur dan een berichtje met de gewenste maat naar yonivanuden@sdgl.org
Verzendkosten afhankelijk van aantallen. Neem daarvoor contact op met het opgegeven e-mail adres.
LTGL € 18.50
SDGL-brokken
De brok is uitermate geschikt voor bladetende dieren. Hij is speciaal ontwikkeld om te voorzien in alle belangrijke voedingsstoffen, naast groenten, fruit en bladeren.
Het bevat gestabiliseerde vitamine C, waardoor de houdbaarheid aanzienlijk langer is.
De brokken bevatten geen tarwegluten, waardoor ongewenste allergieën worden voorkomen.
De ingrediënten zijn vrij van genetisch gemodificeerde organismen (GMO)
Het formaat van de brok: 25 x 15 x 5 mmPrijzen en verzendkosten afhankelijk van gewicht. Brokken bestellingen gaan via de voorzitter, Yoni Muggen – van Uden, yonivanuden@sdgl.org
Klik hier voor meer informatie over de brokken inclusief gewichten en prijzen
 BROK
Verzamelnummer Voeding Een editie geheel gewijd aan voeding voor herbivore hagedissen en andere reptielen, dus ook interessant voor bijvoorbeeld schildpadhouders.
Dit 75 pagina’s tellende boekwerk is in A4 formaat gedrukt en bevat onder andere artikelen over het spijsverteringssysteem, voedinggerelateerde ziekten, eetbare wilde planten, diverse databladen met giftige en eetbare planten… Kortom een zeer interessant naslagwerk voor de leguanenhouder!
Kosten: €12,- inclusief verzendkosten binnen Nederland.
 VV €12.00
Startnummer Gratis voor nieuwe donateurs, wordt digitaal verstrekt. START gratis

Bovenstaande artikelen zijn te bestellen via hellie.klaasse@sdgl.org dan wel telefonisch (023 5325431), tenzij anders aangegeven. Levering gebeurt na betaling van het verschuldigde bedrag (inclusief verzendkosten) op NL06 INGB 0000 0528 74 (IBAN) met vermelding van INGBNL2A (BIC), ten name van Stg Doelgroep Groene Leguanen te Haarlem. Vermeld duidelijk het leveringsadres, aantal(len) en de bestelcode(s). Houd rekening met enige leveringstijd, het versturen is immers vrijwilligerswerk.

SDGL is regelmatig op reptielenbeurzen in Nederland aanwezig. Daar worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Reserveer in dat geval grote bestellingen tevoren bij de penningmeester.

Het bestellen van SDGL brokken:

Het bestellen van de SDGL brokken gaat via onze voorzitter, Yoni Muggen – van Uden, door een mail te sturen naar yonivanuden@sdgl.org

Onze voorzitter verzorgd de levering van de SDGL brokken. De opbrengst (minus onkosten) van de brokken komt ten goede aan conservatie en educatie. Door de brokken te bestellen steun je de diverse projecten waar SDGL zich mee bezig houdt.

Geef in je bestelling de hoeveelheid door en waar het pakketje naar toe gezonden moet worden, dit i.v.m de verzendkosten. Verzendingen binnen de rest van Europa  in overleg, i.v.m hogere verzendkosten. Er wordt dan gekeken naar hoe het maximale uit de verzending te halen valt.

Voor meer informatie over de brokken, ga naar: Pagina SDGL brokken