Ook dit jaar staat er weer een symposium van de Stichting Doelgroep Groene Leguanen op de agenda. Dit jaar hebben we Diergaarde Blijdorp weer bereid gevonden om ons te voorzien van een geschikte accommodatie; de zaal van de educatieve dienst tegenover de wolvenvallei.De bijeenkomst vindt plaats op zondag 21 september om 10.30uur . We hebben deze keer voor een zondag gekozen omdat er veel mensen aangeven hebben dat zij op zaterdag andere verplichtingen hebben. We hopen met de keuze voor de zondag tegemoet te komen aan deze mensen.

We hebben deze keer weer een aantal interessante zaken gepland.
René Gaal en Evert Henningheim geven een presentatie over het Ctenosaura melanosterna Research Plan te Honduras. We belichten het gebruik van diverse soorten UV lampen met een aantal belangrijke wetenswaardigheden. Daarnaast zal er door Wouter Marken van Lichtenbelt worden ingegaan op het onderzoek naar de energiehuishouding bij Groene Leguanen. Verder hebben we nog SDGL nieuws van het bestuur en een interessante wetenswaardigheid over de Fiji Leguaan!

We willen de organisatoren van deze bijeenkomst graag wat voorkennis bieden over het totaal aantal te verwachten bezoekers.

We verzoeken iedereen die de bijeenkomst wil bijwonen zich vantevoren, bij voorkeur via mail, aan te melden bij onze penningmeester Hellie Klaasse.
Mailadres: hekla@xs4all.nl
Telefoon: 023-5325431 (van 20.00 tot 22.00)

De speciale SDGL toegangskaarten zijn op de dag van de bijeenkomst te verkrijgen bij de oude ingang van Diergaarde Blijdorp. Met deze toegangskaart verkrijgt men toegang tot de dierentuin en uiteraard tot de bijeenkomst.
Ook niet onbelangrijk; entree tarief voor een SDGL donateur is €14,50.
Niet donateurs betalen het normale Blijdorp tarief van 17,50.
Beide tarieven zijn exclusief de kosten voor de parkeerplaats. Uitrij-kaarten zijn te verkrijgen bij de kassa van de Diergaarde.

Tot 21 september!

Ferry Koole
Vice Voorzitter SDGL