Politie vindt 81 babyleguanen in hotellobby
#1
Bron

De politie in Costa Rica heeft maar liefst 81 babyleguaantjes gered uit een kartonnen doos die in een hotel in de hoofdstad San Jose stond. De agenten waren op het hotel afgekomen omdat ze een melding hadden gekregen van een gestolen smartphone.

Terwijl de agenten een gesprek hadden met de manager van het hotel over de gestolen smartphone, viel hen iets op: een doos in de hotellobby schoof zachtjes over de grond zonder dat iemand de doos aanraakte. Toen de agenten vervolgens naar de inhoud van de doos vroegen, bleef het stil.

De dienders besloten de inhoud te bekijken en al snel probeerde een hele groep leguanen uit de doos te komen. Volgende actie: medeagenten vragen om een flinke portie versie sla en water te brengen.

Hoe de doos met leguanen in de lobby van het hotel terecht kon komen, is nog niet bekend. De politie is nog bezig met het onderzoek.

[Image: media_xll_3030391.jpg]
Reply
#2
Wow, vergeleken met dit was mijn eerste terraium van 60 x 50 x 50 nog best te doen! Ze hebben iig een paar gaten gemaakt in de doos. Wat extreem sneu voor die beesten zeg. Is dit nou serieuze handel in dat "soort" landen, gaat dit allemaal naar europa op bestelling?
Reply
#3
Veel van de geïmporteerde groene leguanen zijn afkomstig van iguana farms.
Die farms worden ook gebruikt voor consumptie leguanen. Onder het tabblad "relatie met de mens" in deze link lees je meer hierover.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)