Hoe plaats ik een foto
#11
Als de foto's niet al te groot zijn kan je ze ook direct uploaden op het forum. Dat doe je door te klikken op het fotolijstje naast de smiley in de editor. Klik op het 4e tabblad "upload" Druk op "Browse" en zoek de foto's op op je computer. 
Als je hem gevonden hebt en je klikt op "openen" upload hij hem in het scherm. Er komt dan een klein rond fotootje in beeld te staan met een groen vinkje erbij. Klik vervolgens op het rondje en de foto word ingevoegd in het bericht.
Antwoord
#12
goed gedaan meissie  2
Tessoro  en Bimbo (iguana iguana rhinolopha)
een hond, Philos (X border collie / friese stabij)
http://drakieonline.haaralbums.nl/
Antwoord
#13
Pff aangezien Photobucket zijn voorwaarden heeft aangepast, moet ik op zoek naar een andere site waar foto's geupload kunnen worden en naar het forum gelinkt kunnen worden. Als iemand een goed alternatief heeft?
Alle foto's die vanaf (in ieder geval) mijn account gelinkt zijn hier naar toe zijn niet meer direct zichtbaar in de topics. Ze kunnen wel bekeken worden op mijn Photobucket zelf. 
Het is ontzettend zonde dat de foto's nu niet meer direct te zien zijn en het is een enorme pens werk om de foto's ergens anders te uploaden, de topics door te spitten en alle links te wijzigen.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)