Habistat Night Eye Day / Night Switch
#1
Hoi,
Nu Ziggy wat groter begint te worden, ze wordt in februari een jaartje oud wil ik 'het' gaan verhuizen naar een wat grotere bak, Momenteel zit ze in een bak van 50x50x100. Ik heb nog een bak staan van 120x55x120, deze wil ik rustig in gaan richten zodat ze daar over enkele maanden in kan.

In mijn huidige bakje heb ik gewoon een spotje en een compact UV zitten. Nu wil ik echter bij Frans een Mega Ray en een Keramische lamp meenemen voor haar 'tijdelijke' nieuwe bak. Ik wil de keramische aansluiten op een thermostaat maar zit te denken om daar ook die night eye op aan te sluiten. Heeft iemand daar enige ervaring mee? Of zeggen jullie gewoon de keramische aan laten gaan door een tijdklok.

Trouwens wordt de uiteindelijke bak voor Ziggy 220x120x220. En wie weet komt er daar nog een andere iggy bij als ik het geslacht van Ziggy weet.
Reply
#2
Als ik het goed begrijp, wil je dus de nachttemperatuur bijregelen met de keramische lamp? Is de nachtelijke afkoeling dan echt zo groot of begrijp ik het gewoon helemaal verkeerd?
Reply
#3
is het niet een idee om meteen naar de grote bak te gaan ,anders blijf de leguaan verhuizen .
En verhuizen neemt natuurlijk stress met zich mee en in dit geval is het gewoon dubbelwerk

gr
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)