4 ANIMALS IN RIJSWIJK foute boel
#1
Die "dierenzaak" is dus niet te vertrouwen?
Ik zou binnenkort ook graag Groene Leguanen willen aanschaffen, en ben me nu aan het orienteren en al een tijdje aan het inlezen enzo.
En had hun al zien adverteren op marktplaats.
Maar geen goed idee om daar wat te kopen dus?
Reply
#2
geen goed idee is zacht uit gedrukt. er zijn genoeg kwekers.
www.quolibet.nl ! is een goede kweker en er staan vrouwen op knappen stuur me anders maar ff pm
[Image: banner_sdgl.jpg]
Reply
#3
Hallo Luitjes,
Nee zeker niet daar kopen. Gelukkig gaan mijn draakjes het wel redden. Tenminste ik vind ze nu echt een stuk beter. Als ik nu mijn hand in het terrarium doe om bijvoorbeeld het eten te vernieuwen, dan schieten ze echt weg. Ze zijn nu echt allert op alles. Ze eten goed en vervellen bijna constant (is toch wel normaal??) Ze groeien ook flink. de ene is 27 cm en de andere is 29 cm totaal. Klopt het dat ze ongeveer nu 4 cm per maand groeien, of zit ik dan helemaal fout?

Gr Lies
Reply
#4
Wat erg ik hoop dat het snel weer beter met ze gaat!
Ik heb maar 1 advied en dat is geef ze een hoop liefde Smile en lekker eten

Verder wil ik toch ook even inhaken op de volgende uitspraak:

Annelies Wrote:KOOP NOOIT GEEN LEGUANEN BIJ 4 ANIMALS IN RIJSWIJK!

Hier ben ik het toch niet mee eens... zelf ben ik hardstikke goed geholpen bij 4 Animals in Rijswijk en heb hier zelf mijn leguaan (Boy) ook vandaan gehaald... en heb hier absoluut geen problemen mee gehad
Elke winkel\personeel kan zo z'n fouten maken maar dat is misschien ook alleen maar een persoonlijke ervaring..

Ik heb alleen maar goede ervaringen Smile
Reply
#5
Annelies Wrote:KOOP NOOIT GEEN LEGUANEN BIJ 4 ANIMALS IN RIJSWIJK!

Ik zou er nog geen bakje krekels kopen. De deur van die winkel op slot doen en op slot laten, en er daarna geen woord meer aan vuil maken zou het allerbeste zijn denk ik. HEEL slecht die winkel Sad
Van hun advertenties op marktplaats wordt zo'n beetje elke hobbyist goed ziek denk ik. Heel MP staat er vol mee.
Reply
#6
Iedereen roept altijd dat 4 animals zo slecht is maar zijn hier ook voorbeelden van ??
Ik zie inderdaad wel veel advertenties van hun op MP maar wat is nu het probleem want ik neem aan dat er iemand is met slechte ervaringen met deze winkel.
1.0.0 Chameleo Calyptratus
1.0.0 Furcifer Pardalis Blue Diamond x Ambanja Red
0.1.1 Iguana Iguana
Reply
#7
het feit al dat ze mp overspoelen met advertenties (SPAM?) geeft al aan dat ze alleen maar geld willen verdienen.

Ik lees regelmatig onderwerpen van hun als: Te Koop: hele mooie baby leguaantjes, Vrijdagavond koopavond! of iets dergelijks.

Klopt, leguanen zijn mooi, maar deze tekst haald mensen gewoon over om "zomaar even" een leguaan aan te schaffen.

Ook zag ik fotos dat vierteenschildpadden bij kolenbranders zitten, hoe bedoel je biotoop verschil? (vierteen = steppen, kolenbrander = tropen)

EDIT: ik ga van het weekend misschien even langs, kijken wat voor winkel het nu is
en 1 met stroop
Reply
#8
Wat betreft de foto's van de schildpadden, zou het niet kunnen dat ze puur voor de foto's even de schildpadden bij elkaar gezet hebben Wink :lol: . het lijkt me dat je nogal snel een conclusie trekt op basis van incomplete informatie

En qua leguanen ik vind het nog niet eens zo erg dat ze zeggen dat er koopavond is op vrijdag, voor de mensen die op zoek zijn naar leguanen is het misschien wel handig om te weten Wink :lol: . Trouwens ik denk niet dat mensen zo makkelijk overgehaald zijn want volgens mij is 4 animals niet de enige winkel in nederland die een koopavond heeft.
Als het zo makkelijk ging om je producten cq dieren te verkopen dan zou veel marketeers en verkoopsspecialisten op straat staan.

Al met al heb ik nog geen "goede" reden gehoord waarom jullie 4 animals zo afbranden (ikzelf heb er geen mening over want ik ben nooit in de winkel geweest) Aangezien er hier nogal een aantal mensen zijn die zo negatief zijn hoor ik graag een negatieve ervaring en niet alleen een aversie op teksten en/of foto's.
1.0.0 Chameleo Calyptratus
1.0.0 Furcifer Pardalis Blue Diamond x Ambanja Red
0.1.1 Iguana Iguana
Reply
#9
daarom ga ik vrijdagavond denk ik even een kijkje nemen, gelijk vanuit mijn werk (Rijswijk hoe kan het ook anders Wink) In perteren op mp heel slim van die winkel, veel mensen zien het en is dus goede reclame.

Miss kan ik wat foto's maken van de winkel terwijl ik me voordoe als "ongeinformeerde bezoeker die graag wat wilt aanschaffen" met andere woorden ik ga me van de domme houden en kijken wat ze te zeggen hebben qua informatie Smile
en 1 met stroop
Reply
#10
Dan hoor ik graag van je wat je ervaringen zijn. zelf woon ik jammer genoeg te ver ervandaan anders was ik zelf al wel ff geweest.

En soms hebben ze gewoon personeel rond lopen dat er weinig tot geen verstand van heeft, maar dat probleem heb je ook bij de gamma of een andere winkel. Alleen op het moment dat je met dieren omgaat vind ik wel dat je de basiskennis in ieder geval in huis moet hebben.
1.0.0 Chameleo Calyptratus
1.0.0 Furcifer Pardalis Blue Diamond x Ambanja Red
0.1.1 Iguana Iguana
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)