Welkom :)
#1
Beste Rob & Shin Li. Welkom op het project forum. Dit forum is verborgen en kan niet door users gezien dan wel gebruikt worden mits ik ze in een project gebruikersgroep plaats. Ik denk dat dit onderdeel een handig hulpmiddel voor de vertalersgroep kan zijn.
Alvast dank voor de inspanning die geleverd is en nog geleverd gaat worden.

Vrgr

Evert
Antwoord
#2
Hoi Evert,

Hartelijk dank voor het openen van dit forumonderdeel.
Daarbij maak ik gelijk van de gelegenheid gebruik om TBZ (vandaag geregistreerd) oftewel Kris aan deze groep toe te voegen. Zou je dit zo snel mogelijk willen regelen Evert want kris heeft er zin in.

Zodra hij hier in kan kunnen we gaan regelen wie wat gaat doen en dus eventueel de iguana digitaal thuis moet krijgen. Aangezien we nu nog met 3 mensen zijn is het misschien verstandiger om eerst de website te doen en vervolgens door te gaan met Iguana Digitaal aangezien deze wel heel er veel teksten bevat! Wink

Anyways, ik hoor het wel!

Grtz Rob
<a>
<img>
</a>
Antwoord
#3
Ok jongens, ik kan er blijkbaar in :lol:
Ik zal hier regelmatig checken of er vordering is.

Nu even het forum doorlezen Wink
Antwoord
#4
Hallo ^^, ik ben dr ook, had het mailtje ook al ff ontvangen ^^. Ik zal hier dagelijks checken wat ik kan doen. Ben toch meerdere keren per dag online, dus ik kan hier mooi bijblijven. (voordeel van laptop + draadloze verbinding op school :p)
Antwoord
#5
Rob, Evert, al enig idee wanneer we (ik nu) onze eerste opdracht krijgen ? Big Grin
Antwoord
#6
hoi mensen,


Sorry voor de late reactie maar heb het nogal druk op het moment met vanalles en nog wat. Ik ga nu een topic openen waarin we de aanpak kunnen gaan bepreken.

Grtz Rob
<a>
<img>
</a>
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)