Stichting Doelgroep Groene Leguanen | Forum (Registreren is niet meer mogelijk)

Full Version: Even voorstellen...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hey iedereen,

Wij zijn Spike(/Jonathan) en Anike. Wij zijn een getrouwd koppel van 27 en 25 jaar oud.
Behalve in het bezit van 9 mannelijke tamme ratten en 2 vrouwtjes (die overigens niet samen zitten), hebben we ook, en daarom zijn we hier, een groene leguaan.

Als tiener kocht Spike een kleine leguaan in de veronderstelling dat die niet zo groot zou worden, dat was ten slotte wat ze zeiden in de louche dierenzaak.
Maar Spikey, de leguaan, bleef groeien en zo heeft Spike door de jaren heen meer gelezen over het houden van leguanen en heeft Spikey ook een groter verblijf gekregen. 
Dat verblijf staat op dit moment nog bij de ouders.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en zijn we getrouwd. We wonen in een ruim appartement en willen ook graag dat Spikey een mooi verblijf krijgt hier. Door opzoekwerk over hoe zo'n verblijf eruit zou moeten komen te zien zijn we hier terecht gekomen.
We beseffen nu eigenlijk dat Spikey's terrarium zoals het nu is bij de ouders, niet is zoals het zou moeten zijn, en we zijn vastbesloten om een verblijf voor hem te maken dat wél aan alle vereisten voldoet.
We zijn wat dat betreft nog in de beginfase: opzoekwerk, inlezen, nog meer inlezen, plannen maken en dan komt de rest.
Er zullen dus vast en zeker nog vragen van ons uit komen over hoe jullie bepaalde dingen hebben aangepakt, maar we denken dat we hier aan het juiste adres zijn daarvoor. 

We zien ernaar uit om veel te leren!
Hoi Spike en Annike, welkom op ons forum.
jullie zijn niet de enige die er later achter komen dat het verhaal van de verkoper niet klopt, goed dat jullie op zoek zijn gegaan naar informatie. Op het forum, maar ook op onze websi4e is veel informatie te vinden. Voor voorbeelden voor terraria kan je het best de diverse bouwtopics doorlezen. Veel lees en kijkplezier en mochten julli specifieke vragen hebben, schroom niet om ze te stellen.
Welkom hier en jullie hebben zeker de plek gevonden waar je je informatie vandaan kunt halen. Ik weet nu al dat jullie je leguaan een goed en verantwoord onderkomen gaan geven.
welkom hier op ons forum , je vindt hier zeker de juiste info .
Ga maar lekker even rond neuzen, succes Idea Big Grin  en als er vragen zijn kom maar hoor  Idea Smile
Hallo en welkom op ons mooie forum. Hier kan je alle informatie vinden die jullie nodig hebben. Er zijn genoeg topics te vinden over de bouw van een terrarium. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag  Smile