Stichting Doelgroep Groene Leguanen | Forum (Registreren is niet meer mogelijk)

Full Version: fkes voorstellen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hoi

Ik ben kevin 21jaar en woon in Drunen. Sinds mijn 14de hou ik mijn eigen bezig met terrarium. Ik ben toen begonnen met teju's en varanen maar ben daar toen mee gestopt omdat ze harder groeiden dan geplant. Daarna ben ik overgestapt op skinken.

Momenteel hou ik mij helemaal bezig met Corucia's en ook een beetje met Tribolonotussen. Als doel heb ik momenteel om 2-4 kweekgroepen samen te zoeken met ieder 8-12 dieren (van de Corucia's). Mijn eerste groep heb ik al compleet 10dieren van 2006. Nu dus door naar de tweede groep.

Daarnaast heb ik ook nog andere dieren zoals; Phelsuma's en Tropische schildpadden allemaal in combinatie met Corucia's of Tribolonutussen.
welkom Wink stuur eens foto's op zijn we gek van Wink
welkom hier, aardige "zoo" heb je, zou zeker leuk zijn om even wat foto's te plaatsen van je dieren. Idea Wink
Welkom!

Skinken zijn geweldig.
Heb er hier ook 3 Tribo's zitten en heb nog 3 koppels gerrardi's (waarvan er wel maar 1 koppel hier zit).
Jammer dat je gestopt bent met varanen. Zijn ook geweldge beestjes, maar je moet er inderdaad wel de plaats voor hebben. Heb er zelf momenteel 2 (V. exanthematicus en V. boehmei), maar dat zullen er nog wel meer worden met de tijd.

Veel plezier hier!
Alfast bedankt voor jullie reactie's.

Ik zal zo snel mogelijk foto's plaatsen want die foto's die ik er momenteel van heb zijn wat te groot dus die moet ik eerst even aanpassen.

Gr.