bekwond
#11
ik denk dat het een kleine ingreep is hoor , dus pyama en tandenborstel kunnen wel thuis blijven , alleen het water wordt dan een probleem Idea
Tessoro  en Bimbo (iguana iguana rhinolopha)
een hond, Philos (X border collie / friese stabij)
http://drakieonline.haaralbums.nl/
Reply
#12
Hij gaat dan gewoon leker appart heb een betonplex bak staan van 70x70x50 daar moet hij dan maar even in verblijven kan denk nog net voor een tijdje kheb nog een solareptor 50 watt en leg dan cocos op de grond (of hebben julie een beter alternatief)?
mvg Arjan
Reply
#13
Heys allemaal kheb het laatste tijd bhoorlijk druk met mijn nieuwe huisje maar kwil even zeggen dat woezel weer helemaal fit is zijn kaak is weer de oude en hij geniet er weer van om te kunnen zwemmen .!hij is wel flink aangekomen maar dat zegt aleen maar goeds geloof ik.hij kon namelijk elkedag ongestoord 4 grooote rode brokken weg smikkelen en natuurlijk zijn insecten(jammer voor hem ,nu moet hij weer delen )
mvg Arjan
Reply
#14
fijn om te horen dat het weer goed met hem gaat...wat had hij uiteindelijk...
nieuw huisje kan idd veel tijd in beslag nemen ...hopelijk zijn daar geen tegenslagen in
Reply
#15
Goed om te horen dat de bekwond weer hersteld is en hij er verder geen last meer van heeft. Een dier dat een goeie conditie heeft en de juiste voedingen, lichten enz. krijgt zal sneller herstellen als een dier wat iets tekort komt. Zo zie je maar dat dit toch allemaal erg belangrijk is, en dit ten goede komt van het dier.
Met vriendelijke groet,

Brian
Redactie Iguana Varia

Heb jij een leuke tekst, foto of wil jij een verhaal vertellen over onze geweldige hobby mail dan naar redactie@sdgl.org
Reply
#16
goed nieuws dus , hopelijk blijft het nu goed gaanIdea
Tessoro  en Bimbo (iguana iguana rhinolopha)
een hond, Philos (X border collie / friese stabij)
http://drakieonline.haaralbums.nl/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)